• 6,5€ & GRATIS vanaf 85€ (BE) / 8,5€ & GRATIS vanaf 95€ (NL)
  • Winkel in Antwerpen sinds 2012
  • Uniek assortiment, Persoonlijk advies

Tre Ponti Liberta cat harness

Tre Ponti
€ 28,00 Incl. tax

This model (with rope/strap) is suited for small dogs and for cats.

The excellent fit and thoughtful design of the Tre Ponti harnesses give maximum movement freedom to the dog. Both the ergonomic design and the fit are adapted to the size of your pet.

The Liberta has a strap closing.
For cats this strap closing is perfect because it ensures a perfect fit around the cat.
Should your cat pull in an unexpected direction, the strap will make the harness tighter, so escaping would be very unlikely.
Doubts about the right size? Email us the weight and chest size (measured when the cat is standing) and we will be happy to help you.


Specifications Tre Ponti:
     Practical to put on or off
     Easy adjustable.
     Optimal freedom of movement and lightweight
     Does not keep hair.
     No irritation under the armpits.
     Extremely strong (core is filled with a canvas layer) and made of non-allergic material.
     Water resistant, gets barely wet and dry's quick.

Below is additional information on the corresponding chest size.
The chest size is the most important factor to choose the best size Liberta for your cat
:

1 - up to 3 kg      -> 31cm – 34 cm
1,5 - up to 4 kg   -> 34cm – 38 cm
2 - up to 5 kg       -> 39cm – 42 cm
2,5 - up to 6 kg    -> 44cm – 48 cm
3 - up to 7 kg       ->      >48cm


Note: the chest size is the most determining factor for the size choice. Because most cats have a size smaller than the weight suggests. It is important that the harness can still contract sufficiently when the cat pulls on the leash, because cats can become very slim when they want to escape the harness.
When in doubt, do not hesitate to send us your cat's weight and chest circumference in cm. We will then assist you as best as possible in choosing the right size.
IMPORTANT: always measure the chest circumference while the cat is on 4 legs (not when lying down or sitting). Measure the chest circumference as it is, so not 'loosely' and not tightening, but as a tailor would measure you.

Lieve Geysen Posted on 6 May 2022 at 11:56

Een makkelijk kattentuigje om aan te doen. Gizmo heeft hier totaal geen last van maten zijn goed en misschien nog het belangrijkste hij ontsnapt er niet uit

Vanessa Driessens Posted on 10 September 2020 at 19:40

Toen Lucca, een Ragdoll, aan ons afgestaan werd nadat bleek dat hij doof was zocht ik een perfect tuigje om hem elke dag veilig in de tuin te laten rondwandelen. Het Tre Ponti tuigje zit aangenaam, hij stapt er vlot in en uit, het geeft hem een vrij gevoel zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat hij kan ontsnappen.
Ik gebruik er een flexi-lijn bij, zodat hij tot 3 meter ver op verkenning kan gaan in onze voortuin.
Ik raad dit tuigje echt aan!

Adinda Posted on 25 June 2020 at 11:42

Dit is een goed tuigje. Mijn kat vindt dit veel aangenamer dan het andere tuigje dat ik heb geprobeerd. Ze was de eerste keer veel minder passief. Zover ik kan zien, kan ze hier ook niet uit ontsnappen.

Mario Priels Posted on 15 June 2020 at 16:08

Heel tevreden over kattentuigje en over service.
Zeer behulpzaam en snelle levering.

Lotte Posted on 21 April 2020 at 09:05

Vandaag is het tuigje aangekomen. Momenteel zijn zowel Stella (Noorse boskat) als wij (de baasjes) heel tevreden! Materiaal is echt van heel degelijke kwaliteit, waren aangenaam verrast. Het ziet er ook gewoon mooi uit. Ook fijn voor Stella dat het zo’n open tuigje is. Het vorige wat ze had liep over haar borst waardoor haar borstharen vaak in de knoop geraken, dat zal met dit wel een stuk minder zijn! Model past ook goed. voorlopig nog geen minpunten ontdekt

A. Posted on 26 May 2019 at 13:56

Wat zijn mijn kattenmaatje Buck en ik blij met dit tuigje. Eerlijk gezegd stond ik er wel ietwat sceptisch in gezien ervaringen met andere tuigjes die dan toch niet aan de verwachting deden. Maar dit tuigje is super! Mijn Buck kan zich lekker vrij en natuurlijk voort bewegen door de tuin. Je ziet dat hij zich veel meer in zijn element voelt. Ook het aankrijgen van het tuigje is een verademing. Geen stress voor Buck en mij meer. Ik merk dat hij het juist leuk begint te vinden en dat hij dan weet dat hij weer naar buiten mag. En wat ik heel fijn vind is dat de kat zich niet meer uit zijn tuigje kan lostrekken. Al met al ben ik verkocht en zal het zeker voort gaan zeggen.

Martina Posted on 22 March 2019 at 14:32

Een heel praktisch en ook nog een mooi tuigje . Mijn kat stap heel gemakkelijk in en uit. Geen enkel probleem. Maakte direct al een kort wandelingetje. Ze heeft er geen enkel probleem mee. Prima tuigje.

Jannette Berends Posted on 7 May 2018 at 20:47

Dit tuigje is heel erg makkelijk om te doen bij de kat. Het enige dat je moet onthouden is dat de voorpootjes er door moeten. En dan het koordje aantrekken, klaar! Geen gedoe met clipjes, gespjes en ondertussen weglopende of omvallende kat. Het is ook nog eens een heel mooi tuigje, perfect accessoire voor de trendy kat.

Dimitri Snijders Posted on 30 March 2017 at 16:59

Prima tuigje om Ramses de Sphinx te laten wandelen in de tuin om van de zon te genieten.
Deze hindert de kat niet bij het ravotten, gemakkelijk om ze aan en uit te doen en past zich aan de kat zodat deze minder snel kan ontsnappen.
Ook materiaal is degelijk en met de reflecterende strepen kan Ramses zich minder gemakkelijk verstoppen in de tuin.
Zoals gewoonlijk goede kwaliteit en service van PurrFect Design.

Darma Posted on 15 March 2017 at 18:28

beste tuigje dat ik ooit gekocht heb! heb er ondertussen ook voor mijn hondjes besteld!

mw. Wit Posted on 24 August 2016 at 20:52

In april heb ik bij u een Tre Ponti Liberta tuigje gekocht voor mijn Siamees. Zij is hierover zeer tevreden. De maat (1,5) is inderdaad goed (nogmaals dank voor uw hulp). Ze is mee geweest op vakantie en heeft daar elke dag aan een lange lijn in de tuin gelopen, gelegen en op vogeltjes gejaagd. Tot nu toe had ze altijd andere tuigjes, maar of ze nu van leer waren of niet, na een paar dagen kreeg ze ontstellende jeuk op de plek waar het tuigje om haar lijfje sloot en plukte ze zich daar kaal. Van haar Tre Ponti heeft ze helemaal geen last gehad.

Zoë Posted on 20 February 2016 at 22:37

Super tuigje. Past perfect en hinderd de kat niet. Ook niet bij wandelingen van meerdere uren

Senna Posted on 29 January 2016 at 16:14

Noor heeft er veel minder hinder van dan van haar oude tuigje! Heel mooie kwaliteit

Kaat Posted on 5 August 2015 at 13:44

Het enige tuigje waarin mijn kat graag gaat wandelen! Het hindert hem helemaal niet in het stappen/lopen. Super!

Sabine Posted on 2 March 2015 at 18:31

Eindelijk een tuigje dat onze kat niet hindert en waar ze toch niet uit kan! Was even uitzoeken wat de juiste maat was, maar daar zijn we prima bij geholpen door PurrFect Design. Dank!

Kristin Posted on 29 March 2014 at 23:27

Tolles Geschirr :-) ist leicht anzuziehen, meine Katze hat viel Beinfreiheit und sie kann sich nicht herauswinden. Werde mir noch ein zweites kaufen.

Nora Posted on 16 March 2013 at 17:46

Zit erg goed bij Musti en ze kan er niet uit. Ook mooier dan andere kattentuigen.

5 stars based on 17 reviews Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »