• 6,5€ & GRATIS vanaf 85€ (BE) / 8,5€ & GRATIS vanaf 95€ (NL)
  • Winkel in Antwerpen sinds 2012
  • Uniek assortiment, Persoonlijk advies

Slow feeder bowl for cats

Inooko
€ 19,90 Incl. tax

This Bowl will slow down the rate at which your cat eats, preventing vomiting and making eating more fun.
The silicone make it durable and light. Shock and scratch-resistant, and anti slip.
The border of these feeding bowls catches most crumbs!
Dishwasher-safe

diameter 25 cm
Not suitable for cats that bite their food bowl.

Sandrine Posted on 30 January 2022 at 18:06

Zeer handige bak en onze kat eet nu een stuk trager. Waardoor ze niet meer overgeeft na het eten. we dachten lang dat het een medische probleem was, maar het bleek dus door haar te snel eten

Corine Posted on 28 January 2022 at 12:02

De bak is gemaakt van silliconen. Na 1 week heeft onze kat de bak compleet stuk gebeten.. Ook schuift onze kat de bak de hele gang door. In de beschrijving stond dat de bak niet zou schuiven vanwege de silliconen. Dit is bij ons niet het geval. In de beschrijving wordt ook aangegeven dat de bak niet geschikt is voor katten die in hun voerbak bijten, maar na altijd stenen voerbakken te hebben gehad weet ik nu pas dat dit bij onze kat het geval is.

Bjorn S Posted on 3 September 2021 at 07:19

Deze slow feeder is de perfecte oplossing voor onze schrokkende kat. Bij gebruik van een normaal voerbakje eet ze alle brokjes in één keer in een recordtempo op, met braken als gevolg. Vanaf het eerste gebruik met deze slow feeder is het braken verleden tijd!

Ariane R. Posted on 25 February 2019 at 15:29

Ik had dit product online besteld. Goede service en levering! De zachte siliconenuitvoering is echter niet ideaal met onze vraatzuchtige 5 maanden oude kitten. Van in het begin ging ze de etensbak te lijf met haar tanden en al snel waren de eerste stukken eruit gebeten ... In harde plastic zou dit bakje ideaal zijn, maar helaas ... Misschien voor een rustigere kat wel goed, maar niet voor katten met een echt schrokprobleem (deze kitten op 4 weken uitgehongerd gevonden in een rioolput en wsl zo deze eetstoornis ontwikkeld).

3.75 stars based on 4 reviews Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »