• 6,5€ & GRATIS vanaf 85€ (BE) / 8,5€ & GRATIS vanaf 95€ (NL)
  • Winkel in Antwerpen sinds 2012
  • Uniek assortiment, Persoonlijk advies

Help! mijn kat plast in huis

€ 21,95 Incl. tax

Help! mijn kat plast in huis
THIS IS A FLEMISH/DUTCH BOOK ABOUT HOW TO SOLVE STRESS RELATED BEHAVIOR PROBLEMS WITH CATS.

Onzindelijkheid is een veelvoorkomend probleem. Toch is het vaak relatief eenvoudig op te lossen, eens baasje en beestje elkaar begrijpen. Dit zelfhulpboek behandelt gedragsproblemen die gerelateerd zijn aan stress. Met onzindelijkheid als leidraad, omdat dit de meest uiteenlopende oorzaken kan hebben en zo de meeste aspecten van kattengedrag aan bod komen.

Ben je benieuwd wat stress betekent voor je kat?
Wat het betekent als je kat naast de bak plast?
EHBO: Eerst Hulp Bij Onzindelijkheid.
Waarom verveling een moderne kattenkwaal is?
Vraag je je af hoe je een nieuwe kat introduceert?
Hoe katten relaties werken als ze in groep leven?
Hoe je omgaat met conflicten?
Deze handige gids vol praktische tips en concrete oplossingen helpt je om jouw kat (nog) beter te begrijpen.

Titel: Help! mijn kat plast in huis
Auteur: Karin Weuts, GedragsTherapeut voor Katten
ISBN nr : 9789082597905
244 pagina's, A5

Sonja Posted on 11 October 2022 at 10:19

Zeer praktische boek. Vrij theoretisch maar heel duidelijk uitgelegd met zeer herkenbare voorbeelden en situaties. aanrader!

Anke Posted on 25 March 2020 at 00:40

geweldig boek, duidelijk en to the point! heb er zeer veel aan gehad en heb het ondertussen al meermaals uitgeleend

Monica Posted on 16 December 2018 at 11:34

Beste gedragsboek ooit! Aanrader!

Hennie van Roon Posted on 4 January 2018 at 15:37

Naar mijn idee zou dit boek standaard op de literatuurlijst van kattengedrag opleidingen moeten staan. Ik heb heel veel aan het boek gehad!

Sylvie van MEOWdeluxe Posted on 19 December 2017 at 17:26

Fantastisch boek, duidelijk, gedetailleerd, professioneel, inspirerend!
Een straf boek van een straffe madame ;)

een kattenliefhebber Posted on 22 June 2017 at 12:37

Het boek is fantastisch . Wij hebben zoveel geleerd daaruit en dit na een kleine 20 jaar poezen te hebben gehad. Is werkelijk een must voor iedereen die een kitten aanschaft.

Simone Posted on 24 April 2017 at 19:57

Fantastisch boek! Ik begrijp niet dat dit niet standaard in elke boekenwinkel ligt! Zo duidelijk en zo verhelderend! Elke katteneigenaar moet dit lezen, of er nu problemen zijn of niet.

Inge Posted on 5 March 2017 at 10:13

Ik heb t ook gelezen en je komt dingen tegen die je dan ook wat uitprobeert en dat je zie dat het helpt en werkt ...een mooi voorbeeld is van onze Armani...een beetje lui en dachten dat hij niet veel zin had in spelen maar na een stuk te lezen in het boek over spelen.....hij is nu niet meer onze lui kat...je staat soms versteld met wat hij allemaal speelt....je krijgt een andere kant van je maatjes te zien....

Roosje Posted on 5 March 2017 at 10:13

Dit is echt het neusje van de zalm, heel leuk geschreven, en vooral voor één ieder verstaanbaar met tal van voorbeelden. Het behandelt alle mogelijke, voor ons soms onverklaarbare redenen waarom de kat bepaalde dingen doet. Na het lezen van dit boek ga je vast een andere kijk hebben op je kat(ten) en gaat het samenleven met onze kleine tijgers nog intenser en leuker worden

Roosje Posted on 8 February 2017 at 16:12

Ik ben vol lof over jouw boek. Eindelijk eens een verstaanbaar boek , voor elke kattenliefhebber , beginnend of niet. Het is zo boeiend geschreven en zo rijk aan verstaanbare voorbeelden.
Zo een boek schrijf je toch niet in één jaar tijd. Het is ontzettend handig voor mensen die denken hun kat te begrijpen, en voor mensen die hun eerste kat aankopen , ik denk dan vooral aan jonge koppels.
Ik fok een rustig , lief en aanhankelijk ras. Als je samen uitwerken gaat en je woont op een appartement , is de keuze van kat ook wel heel belangrijk. De goede keuze is belangrijk , maar hoe je ermee omgaat ook al is het een rustige, aanhankelijk kat even belangrijk.
Ik ga mijn klantjes vanaf nu verplichten dit boek eerst te lezen voor ze een kitten bij mij mogen kopen, hi .. ga het toch ten stelligste aanbevelen. Dat bezorgt mij een hoop uitleg minder, want je hebt het allemaal fantastisch verwoord in jouw boek.

Jerry Posted on 29 January 2017 at 08:39

Ik ben beginnen lezen en doorgelezen! Ik heb zo veel bijgeleerd! Super boek!

Bridget Posted on 2 January 2017 at 18:10

Uw boek is fantastisch, zo'n interessante tips! Ik leer veel bij!!! Hoe katten denken, en ja waarom ze bepaalde dingen doen en niet doen... Tot hier toe lukt het ons een beetje - alhoewel we vroeger moeilijke tijden hebben gehad. Maar met dit boek heb ik veel bijgeleerd - zeker omdat wij geleerd hebben om preventief willen zijn! Een must voor iedereen die een kat of meerdere (zoals wij :-)) ) hebben of willen nemen

Leo Posted on 22 December 2016 at 09:19

Goed boek!

Maureen Posted on 18 December 2016 at 12:20

Onze katten vechten al jaren en ik begrijp nu eindelijk waarom en ga de tips meteen toepassen. Dank. Zeer duidelijk boek!

Samantha Posted on 5 December 2016 at 00:57

ging vlot en snel ontvangen. dank

Marie Posted on 27 November 2016 at 19:28

ik vrees dat we nu pas begrijp waarom onze kat al jaren in stress leeft en hoe we dat ten gronde kunnen aanpakken. Dank voor dit boek!

Marg Posted on 24 November 2016 at 14:21

Wat heb je een supermooi boek geschreven. Wat was het ook goed en leuk ingepakt. Ik heb het even in gekeken en ga het met heel hele veel plezier lezen. Echt grote proficiat. Mijn vriendin Phil heb ik er ook een geven. Het boek zal heel veel poezen helpen die problemen met hun rechtoplopers hebben. want meestal is dat het probleem! Heel veel lieve spinnende groetjes en nogmaals heel veel dank voor dit prachtige boek en de uren leesplezier.

Gert Posted on 22 November 2016 at 22:13

Vandaag gekocht in de winkel en al een heel eind gelezen. Zeer praktisch boek met zelfs een schema van hoe je de problemen moet aanpakken. Super!

Sabine Posted on 18 November 2016 at 12:19

Ik kon niet wachten, dus bestelde hem al via boekenbestellen.nl. Ik wil een 2de kat bijnemen en het boek legt heel duidelijk uit hoe ik dat moet aanpakken. Super!!

5 stars based on 19 reviews Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »